احتمالا همه گی از طریق فیلم پیتر جکسون با این کتاب آشنا شده اید. احتمالا شما هم بهانه ی من را برای نخواندن این کتاب دارید.
اما بدانید که فیلم هابیت با کتابش فرق دارد. خیلی هم فرق دارد.
نام کتاب: هابیت یا "آنجا و بازگشت دوباره" لینک آمازون Amazon.com: The Hobbit (9780547928227): J. R. R. Tolkien: Books
تاریخ انشار: این کتاب اولین بار در انگلیس در سال 1937 چاپ شد.
عکس جلد کتاب نقاشی خود تالکین
این کتاب در ایران بار ها چاپ شده است. اما جدیدترین چاپ آن در سال 1399 است.
تعداد صفحات و جلد: جدیدترین چاپ آن در ایران دارای 432 صفحه است. کاغذ های کاهی دارد. و جلد آن گالینگور است. کتاب با نقاشی ها و نقشه های ترجمه شده ی خود تالکین تزیین شده است.
نویسنده: همانطور هم که قبلا اشاره کرده بودم نویسنده ی این کتاب جی آر آر تالکین انگلیسی است.
مترجم: چاپ جدید این کتاب توسط جناب رضا علیزاده ترجمه شده است. آقای علیزاده مترجم آثاری مانند ((پول و شیطان)) اثر تولستوی و ((ارباب حلقه ها)) نوشته ی تالکین.
کیفیت ترجمه: کتاب های تالکین به داشتن نثر ادبی معروف هستند. من خودم مدت ها به همین دلیل از خواندن این کتاب تفره میرفتم. اما ترجمه ی دلنشین آقای علیزاده نه تنها سبک ادبی را حفظ کرده است، بلکه آن را خواندنی و جذاب نشان میدهد. در جای جای کتاب میدانستم که قرار است چه اتفاقی بی افتد، و میخواستم که چند صفحه را رد کنم. اما این نثر جذاب کتاب بود که نگه م داشت.
ناشر: انتشارات روزنه
برشی از کتاب:
وقتی برگشتند، دیدند که تورین پایش را روی لبه پایین شومینه گذاشته و چپق دود می کند. بزرگترین حلقه های دود ممکن را بیرون می دمید، و این حلقه ها به طرفی می رفت که او اراده کرده بود: بالای دودکش، یا پشت ساعتِ روی رف شومینه، یا زیر میز دورتادور سقف؛ اما این حلقه های دود هرجا که می رفتند آن قدر چالاک نبودند که از دست گندالف فرار کنند. پوف! حلقه های دود کوچک تر را از چپق کوتاه سفالی اش صاف به وسط حلقه های تورین می فرستاد. آن وقت حلقه دود گندالف به رنگ سبز در می آمد و پروازکنان بر می گشت و بالای سر ساحر معلق می ماند. از همین الان ابری از دود دورش را گرفته بود، و در این روشنایی تیره باعث می شد که عجیب و جادویی به نظر برسد. بیلبو بی حرکت ایستاد و نگاه کرد -عاشق حلقه های دود بود- و از فکر اینکه دیروز صبح چقدر به آن حلقه های دود خودش می نازید، همان حلقه هایی که با کمک باد فرستاده بود بالای تپه، از خجالت سرخ شد.
ماجرای من و کتاب:
یک روز با نیت خریدن جلد تازه ی مجموعه ی مگنس چیس به کتابخانه رفتم. قفسه ی داستان های تخیلی را به زیر و رو کردم. پیدا نشد. قفسه های اطراف را هم گشتم. پیدا نشد. دنبال جلد جدید کتاب آپولو گشتم. اما آن را هم پیدا نکردم. از کتابدار پرسیدم که کجا هستند؟ گفت هنوز چاپ نشده اند.
اگر کتابخوار باشید میدانید که حسی بدتر از دست خالی بیرون رفتن از کتابخانه نیست. برای همین با زور قفسه ها را گشتم تا که شاید کتابی باب میلم پیدا کنم.
تا اینکه بلاخره کتاب ((هابیت یا "آنجا و بازگشت دوباره")) را پیدا کردم. مدت ها بود که از خواندش تفره میرفتم. با خودم میگفتم ((من که قبلا فیلمش رو دیدم. هیچ هیجانی بهم نمیده.))
کتاب دیگری نبود که نظرم را جلب کند. برای همین هابیت را خریدم. به نظرم بهترین کتابی است که تا به امروز خوانده ام.
قیمت: 59500 تومان
لینک های خرید الکترونیکی:
دانلود کتاب هابیت اثر جی.آر.آر. تالکین - فیدیبو
دانلود کتاب هابیت (آنجا و بازگشت دوباره) | جی. آر. آر. تالکین | طاقچه
این کتاب به درد چه کسی می خورد؟
برای کسانی که فیلم هابیت را دیده اند
برای کسانی که می خواهند ارباب حلقه ها را مطالعه کنند
برای کسانی که میخواهند تازه وارد دنیای رمان ها فانتزی شوند
برای فانتزی خوان های حرفه ای
روش ابراهیم یونسی برای یافتن ایده
کتاب ,های ,حلقه ,ها ,هابیت ,ی ,این کتاب ,حلقه های ,های دود ,کتاب هابیت ,آنجا و
درباره این سایت